Making your business shine is our North Star

stjerne underside

Thursday, 28 January 2016 22:04

Markedsfokus styrkede BB Electronics og gav øget vækst og sorte tal på bundlinien

​En fokuseret strategi og stram omkostningsstyring fører til vækst på såvel top- og bundlinie. Næsen vender mod markedet og viljen til at være ”blandt de bedste” vil forsat være DNA’et i Horsens-baserede BB Electronics.

Efter nogle udfordrende år, tjener BB Electronics igen penge. "Øget fokus på robotproduktion og innovative løsninger i samarbejde med kunderne viser nu sit værd, og giver store forventninger til 2016 og årene fremover", udtaler adm. dir. Carsten Christensen.

"Vi har i løbet af det seneste år indgået flere strategiske aftaler, som vil sikre den fortsatte vækst. Værdien af aftalerne udmønter sig såvel teknologisk som markedsmæssigt. Herunder kan nævnes vores vækst på det kinesiske marked hvor bla. behovet for en ”lokal” kompetent partner kan være afgørende for succes. Ligeledes har vi udviklet vores box build samt automatiserings-kompetencer væsentligt på begge fabrikker", fortsætter Carsten Christensen.

BB Electronics har gennem de sidste 3 år vendt underskud til et overskud, hvilket kan tilskrives en dedikeret og dygtig ledelse. En turnaround som er flot gennemført takket være meget loyale medarbejdere på fabrikkerne i Horsens og Suzhou, Kina siger bestyrelsesformand Ole Steen Andersen.

Kort om resultatet hos BB Electronics

BB Electronics realiserede i 2015 en omsætning på 423 mio. kr. og et ordinært resultat før afskrivninger (EBITDA) på 24 mio. kr. I løbet af året er soliditetsgraden yderligere styrket, og ligger nu på 39%. BB Electronics beskæftiger ca. 100 medarbejdere i Danmark og lidt over 400 i Kina. 

HOVEDTAL i DKK:

2015 2014
Omsætning 423 365
EBITDA 24 12
Årets resultat 8 (5)

Yderligere oplysninger:
Adm. dir., Carsten Christensen: +45 25 38 33 39
Bestyrelsesformand, Ole Steen Andersen: +45 40 15 66 48

BB 015

susanne schaldemose blue
Jørgen Grønlund